Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2022 - 2023 Bahar Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Süt Endüstrisinde Kullanılan Enzimler - 506940 - 2022B
Probiyotik Süt Ürünleri - 506938 - 2022B
Süt Sanayiinde Endüstri 4.0 - 506943 - 2022B
Yöresel Süt Ürünleri - 506939 - 2022B
Süt Endüstrisinde Patojen Mikroorganizmalar - 506923 - 2022B
Süt Ürünlerinde Biyoaktif Bileşenler, Üretim Teknikleri ve Beslenmedeki Önemi - 506928 - 2022B
Mikrobiyolojik Yöntemlerde Gelişmeler ve Süt Teknolojisindeki Uygulamaları - 506941 - 2022B
Süt Endüstrisinde Laktik Asit Bakterileri - 506924 - 2022B
Fonksiyonel Süt Ürünleri - 506929 - 2022B
Süt Sanayiinde Endüstri 4.0 - 507180 - 2022B
Ekolojik Süt ve Süt Ürünleri Üretimi - 506926 - 2022B
Probiyotik Süt Ürünleri - 507179 - 2022B
Süt ve Süt Esaslı Ürünlerde Mikro Besin Öğeleri - 506925 - 2022B
Fermente Süt İçecekleri Teknolojisi - 506930 - 2022B
Süt Ürünleri Reolojisi - 506927 - 2022B
Süt ve Ürünlerinde Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Özellikleri, Sayım Teknikleri ve Tanılanmaları - 506931 - 2022B
Keçi Sütü Peynirleri - 506942 - 2022B
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir