Skip to main content
EgeDers
  • Home
  • All courses
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
Home All courses
  1. Courses
  2. 2023 - 2024 Güz Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisinde Laboratuvar Analiz Teknikleri ve Güvenliği - 527827 - 2324G
Süt Teknolojisinde Viruslar - 527832 - 2324G
Süt Ürünlerinde Aroma Kimyası - 527833 - 2324G
Süt ve Ürünlerinde Spektroskopik Analiz Yöntemleri - 527828 - 2324G
Türkiye ve Dünya'da Süt Endüstrisi - 527830 - 2324G
Peynir Teknolojisinde Özel Konular - 527824 - 2324G
Süt Endüstrisinde Gelişen Yeni Teknolojiler - 527825 - 2324G
Süt Endüstrisinde Kullanılan Fonksiyonel Katkılar, Zenginleştiriciler ve Özellikleri - 527826 - 2324G
Fermente Süt Ürünlerinin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkisi - 527823 - 2324G
Süt Endüstrisinde Mayalar ve Küfler - 527831 - 2324G
Süt Endüstrisi Atıklarının Özellikleri ve Arıtılması - 527834 - 2324G
Süt ve Ürünlerinde Uygulanan Duyusal Test Teknikleri - 527829 - 2324G
You are not logged in. (Log in)
Get the mobile app

KVKK Metni

Some text in the modal.

Powered by Moodle