Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2023 - 2024 Güz Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisinde Laboratuvar Analiz Teknikleri ve Güvenliği - 527827 - 2324G
Süt Teknolojisinde Viruslar - 527832 - 2324G
Süt Ürünlerinde Aroma Kimyası - 527833 - 2324G
Süt ve Ürünlerinde Spektroskopik Analiz Yöntemleri - 527828 - 2324G
Türkiye ve Dünya'da Süt Endüstrisi - 527830 - 2324G
Peynir Teknolojisinde Özel Konular - 527824 - 2324G
Süt Endüstrisinde Gelişen Yeni Teknolojiler - 527825 - 2324G
Süt Endüstrisinde Kullanılan Fonksiyonel Katkılar, Zenginleştiriciler ve Özellikleri - 527826 - 2324G
Fermente Süt Ürünlerinin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkisi - 527823 - 2324G
Süt Endüstrisinde Mayalar ve Küfler - 527831 - 2324G
Süt Endüstrisi Atıklarının Özellikleri ve Arıtılması - 527834 - 2324G
Süt ve Ürünlerinde Uygulanan Duyusal Test Teknikleri - 527829 - 2324G
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir