Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2024 - 2025 Güz Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Fermente Süt Ürünlerinin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkisi - 553814 - 2425G
Süt Endüstrisi Atıklarının Özellikleri ve Arıtılması - 553824 - 2425G
Süt Endüstrisinde Kullanılan Fonksiyonel Katkılar, Zenginleştiriciler ve Özellikleri - 553817 - 2425G
Süt Endüstrisinde Gelişen Yeni Teknolojiler - 553816 - 2425G
Süt ve Ürünlerinde Uygulanan Duyusal Test Teknikleri - 553820 - 2425G
Süt Endüstrisinde Mayalar ve Küfler - 553825 - 2425G
Peynir Teknolojisinde Özel Konular - 553815 - 2425G
Türkiye ve Dünya'da Süt Endüstrisi - 553821 - 2425G
Süt Teknolojisinde Viruslar - 553826 - 2425G
Süt Ürünlerinde Aroma Kimyası - 553823 - 2425G
Süt ve Ürünlerinde Spektroskopik Analiz Yöntemleri - 553819 - 2425G
Süt Teknolojisinde Laboratuvar Analiz Teknikleri ve Güvenliği - 553818 - 2425G
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir