Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2024 - 2025 Bahar Dönemi
  3. Fakülteler
  4. Mühendislik Fakültesi
  5. Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • » Sonraki Sayfa
FOOD ENGINEERING DESIGN AND ECONOMY - 578250 - 2425B
FOOD ENGINEERING DESIGN AND ECONOMY - 578249 - 2425B
PROCESS CONTROL - 577955 - 2425B
ET TEKNOLOJİSİ - 577953 - 2425B
UNIT OPERATIONS LABORATORY - 577952 - 2425B
NUMERICAL ANALYSIS - 577959 - 2425B
BESLENME - 577957 - 2425B
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ - 577954 - 2425B
GIDA KALİTE SAĞLAMA - 577956 - 2425B
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - 577951 - 2425B
FOOD ENGINEERING UNIT OPERATIONS-I - 577958 - 2425B
CALCULUS II - 577520 - 2425B
CALCULUS II - 577519 - 2425B
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ - 577543 - 2425B
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ - 577544 - 2425B
YAĞ TEKNOLOJİSİ - 577542 - 2425B
YAĞ TEKNOLOJİSİ - 577541 - 2425B
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ - 577546 - 2425B
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ - 577545 - 2425B
GIDA MÜHENDİSLİĞİTEMEL İŞLEMLER -II - 577534 - 2425B
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir