Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2020 -2021 Bahar Dönemi
  3. Meslek Yüksekokulları
  4. Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu(İ.Ö.)
  5. Gıda Teknolojisi (İKMEP)

Gıda Teknolojisi (İKMEP)

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
İÖ - MATEMATİK II - 445964-3 (TEK DERS)
İÖ - SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I - 445955-3 (TEK DERS)
İÖ - MATEMATİK I - 445954-3 (TEK DERS)
İÖ - LABORATUVAR TEKNİKLERİ - 445953-3 (TEK DERS)
İÖ - GIDA KİMYASI - 445952-3 (TEK DERS)
İÖ - ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ - 444552-3
İÖ - GIDA KİMYASI - 444553-3
İÖ - ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I - 444554-3
İÖ - AMBALAJLAMA - 436308-3
GIDA 2 TİRE İÖ - ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II - 436310-3
İÖ - BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ - 436311-3
İÖ - ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRETİM (STAJ) - 436312-3
İÖ - ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II - 436313-3
İÖ - GIDA KATKI MADDELERİ - 436314-3
İÖ - GIDA MİKROBİYOLOJİSİ - 436315-3
İÖ - GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II - 436316-3
İÖ - HİJYEN VE SANİTASYON - 436317-3
İÖ - KİMYA II - 436318-3
TKMYO-GıdaİÖ - MATEMATİK II - 436319-3
İÖ - MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II - 436320-3
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir