Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2024 - 2025 Bahar Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Süt Sanayiinde Endüstri 4.0 - 572215 - 2425B
Mikrobiyolojik Yöntemlerde Gelişmeler ve Süt Teknolojisindeki Uygulamaları - 572214 - 2425B
Probiyotik Süt Ürünleri - 572210 - 2425B
Keçi Sütü Peynirleri - 572213 - 2425B
Yöresel Süt Ürünleri - 572212 - 2425B
Süt Endüstrisinde Kullanılan Enzimler - 572211 - 2425B
Fonksiyonel Süt Ürünleri - 572176 - 2425B
Süt Ürünlerinde Biyoaktif Bileşenler, Üretim Teknikleri ve Beslenmedeki Önemi - 572175 - 2425B
Fermente Süt İçecekleri Teknolojisi - 572174 - 2425B
Süt Ürünleri Reolojisi - 572173 - 2425B
Ekolojik Süt ve Süt Ürünleri Üretimi - 572172 - 2425B
Süt ve Ürünlerinde Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Özellikleri, Sayım Teknikleri ve Tanılanmaları - 572171 - 2425B
Süt ve Süt Esaslı Ürünlerde Mikro Besin Öğeleri - 572170 - 2425B
Süt Endüstrisinde Laktik Asit Bakterileri - 572169 - 2425B
Süt Endüstrisinde Patojen Mikroorganizmalar - 572168 - 2425B
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir