Skip to main content
EgeDers
  • Home
  • All courses
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
Home All courses
  1. Courses
  2. 2025 - 2026 Güz Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Su Ürünleri Avlama-İşleme Teknolojisi
  6. İşleme Teknolojisi

İşleme Teknolojisi

Balık Kıymasının Depolamadaki Kararlılığı ve Kullanımı - 593440 - 2526G
Su Ürünlerinde Duyusal Değerlendirme - 593437 - 2526G
Su Ürünlerinde Minimal İşleme Teknolojisi - 593439 - 2526G
Su Ürünlerinde Hijyen ve Sanitasyon - 593438 - 2526G
Su Ürünlerinde Ağır Metal Kontaminasyonu - 593436 - 2526G
Mollusca ve Crustacea Türleri İşleme Teknolojisi - 593435 - 2526G
Suirimi Teknolojisi - 593412 - 2526G
Su Ürünlerinde Uzun Süreli Depolama İşlemleri - 593411 - 2526G
Su Ürünlerinde Sıklıkla Rastlanan Patojenler ve Tehlikeleri - 593397 - 2526G
Balık Yağı Ekstraksiyon Yöntemleri - 593388 - 2526G
Seafood Consumption Preferences and Health Effects - 593390 - 2526G
Su Ürünleri İşleme Tekniği I - 593392 - 2526G
Su Ürünlerinde Hazır Gıda uygulamaları - 593394 - 2526G
Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri I - 593395 - 2526G
Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri II - 593396 - 2526G
Fermente Su Ürünleri Mikrobiyolojisi - 593389 - 2526G
Su Ürünleri İşleme Endüstrilerinde HACCP Uygulamaları - 593391 - 2526G
Su Ürünleri İşletmesinde Gelişmiş Teknolojiler - 593393 - 2526G
You are not logged in. (Log in)
Get the mobile app

KVKK Metni

Some text in the modal.

Powered by Moodle