Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2020 -2021 Bahar Dönemi
  3. Fakülteler
  4. Mühendislik Fakültesi
  5. Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • 6 Sayfa 6
  • 7 Sayfa 7
  • 8 Sayfa 8
  • » Sonraki Sayfa
STATISTICS - 462379-3
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - 462380-3
FOOD ENGINEERING UNIT OPERATIONS-I - 462382-3
FOOD ENGINEERING DESIGN AND ECONOMY - 462381-3
SÜT TEKNOLOJİSİ - 443026-3 (TEK DERS)
PROCESS CONTROL - 443027-3 (TEK DERS)
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - 443028-3 (TEK DERS)
GIDA MÜHENDİSLİĞİTEMEL İŞLEMLER -II - 443106-3 (TEK DERS)
GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI - 443024-3 (TEK DERS)
UNIT OPERATIONS LABORATORY - 447277-3 (TEK DERS)
SÜT TEKNOLOJİSİ - 447272-3 (TEK DERS)
PROCESS CONTROL - 447273-3 (TEK DERS)
ÖZEL MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ - 447279-3 (TEK DERS)
KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ - 447275-3 (TEK DERS)
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - 447280-3 (TEK DERS)
GIDA MÜHENDİSLİĞİTEMEL İŞLEMLER -II - 447286-3 (TEK DERS)
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ - 447278-3 (TEK DERS)
GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI - 447274-3 (TEK DERS)
FOOD ENGINEERING DESIGN AND ECONOMY - 447276-3 (TEK DERS)
FOOD ENGINEERING DESIGN AND ECONOMY - 444669-3
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • 6 Sayfa 6
  • 7 Sayfa 7
  • 8 Sayfa 8
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir