Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2020 -2021 Bahar Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Keçi Sütü Peynirleri - 436257-3
Mikrobiyolojik Yöntemlerde Gelişmeler ve Süt Teknolojisindeki Uygulamaları - 436258-3
Süt Sanayiinde Endüstri 4.0 - 436259-3
Probiyotik Süt Ürünleri - 436281-3
Süt Endüstrisinde Kullanılan Enzimler - 436282-3
Yöresel Süt Ürünleri - 436283-3
Süt Endüstrisinde Laktik Asit Bakterileri - 436349-3
Süt Endüstrisinde Patojen Mikroorganizmalar - 436350-3
Süt ve Süt Esaslı Ürünlerde Mikro Besin Öğeleri - 436351-3
Ekolojik Süt ve Süt Ürünleri Üretimi - 436352-3
Süt Ürünleri Reolojisi - 436353-3
Fermente Süt İçecekleri Teknolojisi - 436354-3
Süt Ürünlerinde Biyoaktif Bileşenler, Üretim Teknikleri ve Beslenmedeki Önemi - 436355-3
Fonksiyonel Süt Ürünleri - 436356-3
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir