Skip to main content
EgeDers
  • Home
  • All courses
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
Home All courses
  1. Courses
  2. 2021 - 2022 Güz Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisinde Viruslar - 455106
Süt ve Ürünlerinde Spektroskopik Analiz Yöntemleri - 455040
Süt Endüstrisinde Mayalar ve Küfler - 455105
Süt Endüstrisi Atıklarının Özellikleri ve Arıtılması - 455104
Peynir Teknolojisinde Özel Konular - 455042
Süt Ürünlerinde Aroma Kimyası - 455103
Süt Teknolojisinde Laboratuvar Analiz Teknikleri ve Güvenliği - 455038
Türkiye ve Dünya'da Süt Endüstrisi - 455039
Fermente Süt Ürünlerinin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkisi - 455043
Süt Endüstrisinde Gelişen Yeni Teknolojiler - 455048
Süt ve Ürünlerinde Uygulanan Duyusal Test Teknikleri - 455041
You are not logged in. (Log in)
Get the mobile app

KVKK Metni

Some text in the modal.

Powered by Moodle