Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2022 - 2023 Güz Dönemi
  3. Fakülteler
  4. Mühendislik Fakültesi
  5. Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • 6 Sayfa 6
  • 7 Sayfa 7
  • 8 Sayfa 8
  • 9 Sayfa 9
  • » Sonraki Sayfa
MARKETING - 503459 - 2022G
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ - 503458 - 2022G
HALKLA İLİŞKİLER - 503460 - 2022G
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI - 503463 - 2022G
MARKETING - 503453 - 2022G
HALKLA İLİŞKİLER - 503461 - 2022G
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ - 503457 - 2022G
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI - 503462 - 2022G
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II - 503447 - 2022G
ÜRÜN GELİŞTİRMEDE OPTİMUM BESLENME YAKLAŞIMI - 503456 - 2022G
PLANT ORGANIZATION MANAGEMENT - 503464 - 2022G
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ - 503450 - 2022G
PEYNİR TEKNOLOJİSİ - 503455 - 2022G
FOOD ENGINEERING DESIGN AND ECONOMY - 503443 - 2022G
TIBBİ VE FONKSİYONEL GIDALAR KİMYASI - 503451 - 2022G
MİKROBİYAL KALİTE KONTROL - 503452 - 2022G
ANALİZ SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ - 503465 - 2022G
FOOD TOXICOLOGY-INHERENT TOXICANTS,CONTAMINANTS AND FOOD ADDITIVES - 503454 - 2022G
STATISTICS - 503445 - 2022G
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ - 503466 - 2022G
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • 6 Sayfa 6
  • 7 Sayfa 7
  • 8 Sayfa 8
  • 9 Sayfa 9
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir