Skip to main content
EgeDers
  • Home
  • All courses
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
Home All courses
  1. Courses
  2. 2022 - 2023 Güz Dönemi
  3. Enstitüler
  4. Fen Bilimleri Enstitüsü
  5. Süt Teknolojisi

Süt Teknolojisi

Fermente Süt Ürünlerinin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkisi - 490732 - 2022G
Süt Endüstrisi Atıklarının Özellikleri ve Arıtılması - 490738 - 2022G
Türkiye ve Dünya'da Süt Endüstrisi - 490733 - 2022G
Süt Endüstrisinde Kullanılan Fonksiyonel Katkılar, Zenginleştiriciler ve Özellikleri - 490736 - 2022G
Süt Teknolojisinde Viruslar - 490740 - 2022G
Süt Endüstrisinde Mayalar ve Küfler - 490741 - 2022G
Süt Teknolojisinde Laboratuvar Analiz Teknikleri ve Güvenliği - 490729 - 2022G
Bilimsel Araştırma Teknikleri ile Araştırma ve Yayın Etiği - 496983 - 2022G
Bilimsel Araştırma Teknikleri ile Araştırma ve Yayın Etiği - 496982 - 2022G
Bilimsel Araştırma Teknikleri ile Araştırma ve Yayın Etiği - 496981 - 2022G
Bilimsel Araştırma Teknikleri ile Araştırma ve Yayın Etiği - 496980 - 2022G
Bilimsel Araştırma Teknikleri ile Araştırma ve Yayın Etiği - 490737 - 2022G
Süt ve Ürünlerinde Uygulanan Duyusal Test Teknikleri - 490730 - 2022G
Süt Endüstrisinde Gelişen Yeni Teknolojiler - 490731 - 2022G
You are not logged in. (Log in)
Get the mobile app

KVKK Metni

Some text in the modal.

Powered by Moodle