Ana içeriğe git
EgeDers
  • Ana sayfa
  • Tüm Dersler
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
Ana sayfa Tüm Dersler
  1. Dersler
  2. 2022 - 2023 Bahar Dönemi
  3. Fakülteler
  4. Mühendislik Fakültesi
  5. Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • 6 Sayfa 6
  • 7 Sayfa 7
  • » Sonraki Sayfa
ÜRÜN GELİŞTİRMEDE OPTİMUM BESLENME YAKLAŞIMI - 525286 - 2022B
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ - 525329 - 2022B
STAJ - 525328 - 2022B
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I - 525262 - 2022B
COMPUTER PROGRAMMING - 525265 - 2022B
GIDA KONTROLÜNDE TEMEL KALİTE İNDİSLERİ - 525331 - 2022B
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II - 525332 - 2022B
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI - 525334 - 2022B
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ - 525268 - 2022B
ET TEKNOLOJİSİ - 525067 - 2022B
YAĞ TEKNOLOJİSİ - 525064 - 2022B
COMPUTER - 525053 - 2022B
GIDA MÜHENDİSLİĞİTEMEL İŞLEMLER -II - 525063 - 2022B
FOOD ENGINEERING UNIT OPERATIONS-I - 525058 - 2022B
KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ - 525055 - 2022B
PROCESS CONTROL - 525070 - 2022B
GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI - 525069 - 2022B
NUMERICAL ANALYSIS - 525062 - 2022B
TERMODİNAMİK - 525056 - 2022B
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - 525059 - 2022B
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • 3 Sayfa 3
  • 4 Sayfa 4
  • 5 Sayfa 5
  • 6 Sayfa 6
  • 7 Sayfa 7
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Mobil uygulamayı edinin

KVKK Metni

Some text in the modal.

Moodle tarafından desteklenmektedir