Skip to main content
EgeDers
  • Home
  • All courses
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
Home All courses
  1. Courses
  2. 2022 - 2023 Bahar Dönemi
  3. Fakülteler
  4. Mühendislik Fakültesi
  5. Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • » Next page
ÜRÜN GELİŞTİRMEDE OPTİMUM BESLENME YAKLAŞIMI - 525286 - 2022B
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ - 525329 - 2022B
STAJ - 525328 - 2022B
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I - 525262 - 2022B
COMPUTER PROGRAMMING - 525265 - 2022B
GIDA KONTROLÜNDE TEMEL KALİTE İNDİSLERİ - 525331 - 2022B
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II - 525332 - 2022B
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI - 525334 - 2022B
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ - 525268 - 2022B
ET TEKNOLOJİSİ - 525067 - 2022B
YAĞ TEKNOLOJİSİ - 525064 - 2022B
COMPUTER - 525053 - 2022B
GIDA MÜHENDİSLİĞİTEMEL İŞLEMLER -II - 525063 - 2022B
FOOD ENGINEERING UNIT OPERATIONS-I - 525058 - 2022B
KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ - 525055 - 2022B
PROCESS CONTROL - 525070 - 2022B
GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI - 525069 - 2022B
NUMERICAL ANALYSIS - 525062 - 2022B
TERMODİNAMİK - 525056 - 2022B
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - 525059 - 2022B
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Get the mobile app

KVKK Metni

Some text in the modal.

Powered by Moodle